söndag 21 juni 2009

Femklövern spricker

Karlskronas underbara Femklöver som leds utav moderaterna har visat upp att deras sprickor i fasaden inte längre är små sprickor. Sprickorna i den moderatledda femklövern har visat sig såpass djup att dom inte längre klarar av att lägga en budget.

Vi i SSU blev inte förvånade för fem öre. Karlskrona kommun var den enda kommunen i hela Blekinge som inte klarade av att fixa fram sommarjobb åt unga människor. Alla andra kommuner klarade det, trotts att dom har drabbats hårdare av finanskrisen. Men det är inte så konstigt, dom är ju ledda utav Socialdemokraterna.

Moderatledningen som styr femklövern med K-G längst upp på kommandobryggan har lagt över allt ansvar nu på Socialdemokraterna och säger enligt BLT.se "– Det är rent ut sagt skitdåligt av Socialdemokraterna att inte presentera en alternativ budget." K-G vi i SSU Blekinge har aldrig gillat dig, det ska vi erkänna. Men vi tycker faktiskt att du måste ta ditt ansvar. Du är vald utav väljarna, i ett demokratiskt val. Om du inte klarar av din uppgift så måste du avgå, för demokratins hälsa.

Den moderatledda femklövern har inte klarat av det arbete som väljarna gav dem, om närmare ett år kommer väljarnas dom. Men fram till dess ser det ut att vi Socialdemokratern måste ta ansvar för att moderater inte har en aning om hur kommunpolitik ska skötas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar